LIED HOTEL BILSTEIN IS EEN FEIT

Hotel Bilstein – Maandelijks treedt Kappie exclusief op in de Sauerland Pub van Hotel Bilstein in Sauerland.  Gezellige avonden met de gasten uit alle delen van Nederland en Belgie. In 2023 zag het Hotel Bilsteinlied het levenslicht en is een heuse hit geworden onder de (vaste) bezoekers. Klik op onderstaande clip en zing alvast mee met het door Kappie geschreven Hotel Bilstein ied.


Mocht je binnenkort in Hotel Bilstein komen en Kappie treedt op dan kun je uit volle borst meezingen. Kappie wenst iedereen een fantastische zomer en graag tot gauw in de Pub van HotelBilstein.

Optreden in Sauerlandpub Hotel Bilstein

Hotel Bilstein - Kreeg nog wat leuke foto's toegestuurd van vrijdag 6 mei, weer zo'n avond gezelligheid met gasten uit alle delen van Nederland, maar toch '1 familie'. Het was weer zo'n avondje voor in de boeken, met natuurlijk een live optreden van barkeepster Monique. Samen met Jan verzorgden beiden natuurlijk de gasten weer op en top. (6 mei 2023)

TOUR 2023 HOTEL BILSTEIN BEGONNEN

'De sneeuw valt met zachte vlokken, bedekt Sauerland met een wit tapijt'. Wat een mooi vooruitzicht. De optredens in januari zitten er alweer op.  In heel 2023 treedt Kappie Music - Zanger & Entertainer meerdere keren per maand op om de hotelgasten  een avondje gezelligheid te brengen in de Sauerlandpub van Hotel Bilstein. Zoek snel een passend arrangement en boek op www.hotelbilstein.nl. Misschien ontmoeten wij elkaar later dit jaar in dit goed verzorgde gastvrije hotel. 'Wen er maar vast aan'. De vaste gasten kunnen erover meepraten.

Hotel Bilstein - Sauerland - Stuur Kappie een mail voor het opvragen van de data/avonden dat Kappie op moet treden in de Sauerlandpub in Hotel Bilstein van 1 januari t/m 31 december 2023.


Ook in 2023 zal Kappie een vaste waarde zijn voor de live optredens in Hotel Bilsteil in Sauerland en treedt Kappie weer regelmatig weer op in het idylisch gelegen hotel waar jaarlijks veel Nederlanders uit alle windstreken genieten van een weekje of weekendje rust, gezelligheid en de nodige culuniare hoogstandjes. Wellicht tref ik jullie komend jaar tijdens een midweek of weekend arrangement.

Daarnaast kunnen genieten van het prachtige natuurschoon wat Sauerland te bieden heeft.

www.hotelbilstein.nl 

Hotel Bilstein stond eerder bekend als hotel Faerber Luig en werd in 2015 overgenomen door de Nederlandse tweelingbroers Martin en André Willemsen. Sindsdien is het een toeristische vaste waarde voor Nederlanders die in het Sauerland een korte vakantie vieren. Het hotel leent zich om populaire bestemmingen in de streek te verkennen.

Vanaf 2018 onder contract in Hotel Bilstein

Hotel Bilstein -  Net als elke maand stond Kappie ook afgelopen weekend weer op te treden in de Sauerland Pub van Hotel Bilstein. En het waren weer topdagen met groepen uit alle windstreken van Nederland w.o. Limburg - Achterhoek - Twente en Brabant. Toen de gasten rond 00.30 uur waren vertrokken hebben we nog even gezellig nagepraat met eigenaar Martin Willemsen. 

Vanaf 2018 onder contract

Kappie is sinds januari 2018 een vaste waarde als zanger/entertainer in de Sauerland Pub van Hotel Bilstein. Voor 2023 starten binnenkort de gesprekken weer. 

Midweek of lang weekend boeken: www.hotelbilstein.nl

Mag ik deze dans van jou....?

Mag ik deze dans van jou....?

Gezelligheid kent geen tijd, dat geldt zeker voor de Pub gasten

Gezelligheid kent geen tijd, dat geldt zeker voor de Pub gasten

Bilstein 27 maart 2022 - Gastheer Martin Willemsen en Kappie in de Sauerland pub

Bilstein 27 maart 2022 - Gastheer Martin Willemsen en Kappie in de Sauerland pub

Kappie 5 jaar Bilstein | Kerst & Nieuwjaarsgroet 2022

Een jaar vliegt voorbij. Het afgelopen jaar mocht ik als zanger KAPPIE veel gezelschappen in de sfeervolle “Sauerland Pub” van Hotel Bilstein een avond entertainen. Veel mensen die ik de jaren ervoor ook al had ontmoet en ook weer veel nieuwe gasten uit het hele land. Op 6 januari mag ik mijn eerste Hotel Bilstein LUSTRUM vieren, dan ben ik 5 jaar vast onderdeel van het entertainment programma in de Pub. En ook in 2022 sta ik het hele jaar meerdere avonden per maand in de Pub om er samen met het personeel van Hotel Bilstein weer gezellige avonden van te maken. Ik wens iedereen nu alvast een gezellige voorbereiding op de komende feestmaand en hele FIJNE FEESTDAGEN en een GELUKKIG EN GEZOND 2022 met een hartelijke groet van “KAPPIE”

AGENDA 2022 KAPPIE IN BILSTEIN OP AANVRAAG

Hotel Bilstein - Sauerland Hieronder staat de link waarmee u de data van optredens van Kappie kunt aanvragen voor 2022, in de periode van 1 januari 2022 tot en met 31 oktober 2022.

STUUR EEN MAIL VOOR ALLE DATA VAN OPTREDENS IN 2022

Ook in 2022 zal Kappie een vaste waarde zijn voor de live optredens in Hotel Bilstein in Sauerland. Sedert de versoepeling van de maatregelen ook in Duitsland treedt Kappie gemiddeld 4 x per maand op in het idylisch gelegen hotel waar jaarlijks veel Nederlanders uit alle windstreken genieten van een weekje of weekendje rust, gezelligheid en de nodige culuniare hoogstandjes. En daarnaast kunnen genieten van het prachtige natuurschoon wat Sauerland te bieden heeft.

Hotel Bilstein stond eerder bekend als hotel Faerber Luig en werd in 2015 overgenomen door de Nederlandse tweelingbroers Martin en André Willemsen. Sindsdien is het een toeristische vaste waarde voor Nederlanders die in het Sauerland een korte vakantie vieren. Het hotel leent zich om populaire bestemmingen in de streek te verkennen.

Wellicht tref ik jullie komend jaar tijdens een midweek of weekend arrangement.

Zie voor meer informatie: www.hotelbilstein.nl

Hartelijk welkom in Hotel Bilstein!

Bilstein - Ons Hotel Bilstein ligt in het centrum van het pittoreske bergstadje Bilstein met haar Middeleeuwse burcht. De centrale ligging in het zuiden van Sauerland, tussen de zonnige noordzijde van de “Rothaarsteig” en het bekende stuwmeer de “Biggesee”, maakt de ligging uniek. Ons Hotel Bilstein heeft  hotelkamers  allen voorzien van mini-bar, badkamer met douche of bad, toilet, gratis WIFI en telefoon en een comfortabel vakantie-huis direct naast het hotel (4-12 pers.), ideaal voor families met kinderen of groepen. Geniet van een lekker hapje en een drankje in onze hotelbar, bij de openhaard, hotel-lounge of in onze oergezellige Engelse Pub. Als gast van ons hotel kunt u natuurlijk ook gratis gebruik maken van ons eigen overdekte verwarmde zwembad, sauna en infrarood-cabine en de rest van onze hotelfaciliteiten

Vanuit ons hotel starten vele wandel- en fiets -en autoroutes, die u laten genieten van de prachtige natuur en vergezichten. Op enkele minuutjes van Hotel Bilstein vind u de prachtige skigebieden Hohe Bracht en Vahlenscheid met unieke wintersport-mogelijkheden. Geniet u van onze bijzondere, persoonlijke gastvrijheid en ontdek de  gezellige, aangename sfeer van ons Alles inclusief vakantiehotel Bilstein! We verheugen ons alvast op uw komst! Gebr. Willemsen & het hele team Hotel Bilstein…

Kappie is zanger/entertainer en treedt meerdere keren per maand op in de Sauerland Pub van Hotel Bilstein voor de gasten. 

Hotel Bilstein schenkt nu ook Warsteiner

Warsteiner in Sauerland Pub

Hotel Bilstein in Lennestadt schenkt voortaan Warsteiner…

Meerdere keren per maand reist zanger 'Kappie' af naar het bekende Hotel Bilstein. Dinand hierover: "Als zanger Kappie reis ik meerdere keren per maand graag af naar het bekende hotel Bilstein in Sauerland. De gastvrije ontvangst van Andre, Martin en niet te vergeten het personeel voelt elke keer als thuiskomen. In de typisch Deutsche Stube van het hotel entertain ik in de weekenden de hotelgasten. De bierdrinkende gasten kunnen nu extra genieten van een heerlijk biertje Warsteiner, een goede keus.

De gebroeders Martin en André Willemsen van hotel Bilstein in de gemeente Lennestadt (midden) proosten op de foto samen met Patrick Onofrietti (l) en Marco Piepenburg (r) van de particuliere Warsteiner brouwerij Cramer op hun nieuwe samenwerking. Na het tweede coronajaar kijkt hotel Bilstein in de gelijknamige plaats samen met deze nieuwe partner positief naar de toekomst. Het betekent, dat Warsteiner met het complete assortiment aanwezig is bij de tap in Bilstein.

Hotel Bilstein stond eerder bekend als hotel Faerber Luig en werd in 2015 overgenomen door de Nederlandse tweelingbroers Martin en André Willemsen. Sindsdien is het een toeristische vaste waarde voor Nederlanders die in het Sauerland een korte vakantie vieren. Het hotel leent zich om populaire bestemmingen in de streek te verkennen. Naast de druipsteengrot in de Hanzestad Attendorn en de Biggesee is dat ook de Warsteiner Welt, het bezoekerscentrum van deze particuliere brouwerij.

Foto: Warsteiner brouwerij

AGENDA 2023 KAPPIE IN BILSTEIN OP AANVRAAG

Deel deze pagina

KAPPIE'S KERSTGROET

Een jaar vliegt voorbij. Het afgelopen jaar mocht ik als zanger KAPPIE veel gezelschappen in de sfeervolle “Sauerland Pub” van Hotel Bilstein een avond entertainen. Veel mensen die ik de jaren ervoor ook al had ontmoet en ook weer veel nieuwe gasten uit het hele land. Ook in 2023 sta ik het hele jaar meerdere avonden per maand in de Pub om er samen met het personeel van Hotel Bilstein weer gezellige avonden van te maken. Ik wens iedereen nu alvast een gezellige voorbereiding op de komende feestmaand en hele FIJNE FEESTDAGEN en een GELUKKIG EN GEZOND 2023 met een hartelijke groet van “KAPPIE”

Rots in de branding - Sauerland Pub

Bilstein - Lennenstadt - Een vaste waarde en bij veel gasten geliefd zijn de vaste krachten Jan en Monique.


Avond aan avond staan zij achter de bar in de Sauerland Pub. Mochten beiden een dagje vrij hebben, dan is Anneliek hun vervanger. 


In de afgelopen 6 jaar heb ik Jan en Monique leren kennen als plezierige enthousiaste medewerkers die niets teveel is. Tijdens het diner, in de hotelfoyer of vanaf 17 uur in de Pub, Jan en Monique staan voor hun  gasten gereed. Een gouden duo waar het prettig mee samenwerken is. (11.22)